کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود در مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویکرد مجلس هشتم در بحث سیاست خارجی خاطرنشان کرد: طبیعی به نظر می رسد که مجلس هشتم با توجه به ترکیب آن در بحث سیاست خارجی مسائل را با حساسیت بیشتری دنبال کند.
جلالی یادآوری کرد بکارگیری دیپلماسی پارلمانی با برنامه ریزی دقیق می تواند کمک موثری به دیپلماسی دولت داشته باشد اما تاکنون متاسفانه این دیپلماسی به دلیل رقابت های بیهوده و مباحث پیش پا افتاده بعضا نادیده گرفته شده که امیدواریم در مجلس هشتم بتوانیم آن را تقویت کنیم.
وی دربخش دیگری ازسخنانش درباره ترکیب کمیسیون های مجلس واقدامات صورت گرفته برای تعیین آن،اظهار داشت: اعضای کمیسیونهای مجلس براساس آئین نامه برسه پایه تحصیلات، تخصص و سابقه می توانند به عضویت کمیسیون های موجود درآید.
وی افزود: طبیعی است که در گام اول کسانی که برای عضویت در کمیسیونها کاندیدا می شوند باید شرایط کلی عضویت در کمیسیون مربوطه مبتنی بر آئین نامه داخلی مجلس را داشته باشند.
جلالی با اشاره به برخی کمیسیونهایی که بیش از حد مورد نظر برای عضویت در آن از سوی نمایندگان ثبت نام صورت می پذیرد تصریح کرد: اگر نمایندگان در برخی کمیسیونها بیش از حد ظرفیت ثبت نام کنند در مرحله اول و در محله دوم شعب در این خصوص تصمیم می گیرند.
وی ادامه داد: اگر مشکل مازاد نیرو در برخی کمیسیونها تا این دو مرحله حل نشد در مرحله سوم روسای شعب به همراه یکی از نواب رئیس تصمیم گیری خواهند کرد و در آخرین مرحله نیز روسای شعب و اعضای هیئت رئیسه با رای مخفی اعضای این کمیسیونها را معین می کنند.
نماینده شاهرود در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در کمیسیونی تنها بین 19 تا 23 نماینده نامزد عضویت در آن شدند نیازی به سیر مراحل یاد شده نیست و تنها بر اساس تحصیلات، تخصص و سابقه اعضای آن کمیسیون مشخص می شوند.
به گفته وی کمیسیون امنیت ملی از کمیسیون هایی است که طبق معمول هر دوره بیش از ظرفیت ، داوطلب ورود دارد .
نظر شما